Wij doneren €0,50 van elke bestelling aan CliniClowns.

Help jij ook mee?

Over ons

Het Verhaal Achter GreatGift

Welkom bij GreatGift - de plek waar u het perfecte cadeau vindt voor uw geliefden.

Bij GreatGift weten we dat het geven van cadeaus een van de mooiste manieren is om uw waardering en liefde te tonen. We zijn er trots op dat we mensen kunnen helpen om deze speciale momenten nog specialer te maken.

Onze missie is om een glimlach op het gezicht van zoveel mogelijk mensen te toveren door hen te voorzien van de meest unieke en bijzondere cadeaus en cadeaupakketten, maar ook van de mensen die het wat minder hebben in ons land.


 

Alles voor het leukste cadeau!

GreatGift is ontstaan uit een passie voor het geven van dat ene juiste cadeau en het creëren van mooie ervaringen voor anderen. In 2018 begonnen we met het zelf samenstellen van unieke cadeaupakketten en deze te verkopen in lokale winkels. We merkten al snel dat mensen op zoek waren naar iets bijzonders en persoonlijks, iets wat niet zomaar in een winkel te vinden is.

Het was de start van GreatGift.

Ons idee was om unieke cadeaus aan te bieden die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn. We wilden dat mensen bij het openen van hun cadeau een glimlach op hun gezicht zouden krijgen en dat ze zich echt speciaal zouden voelen. Daarom hebben we ons gericht op het samenstellen van cadeaupakketten die de ontvanger een complete ervaring bieden, in plaats van alleen maar een cadeau.


Onze passie voor het geven van cadeaus is nooit veranderd en we zijn er trots op dat we deel uitmaken van zoveel speciale momenten in het leven van onze klanten. We hopen dat onze cadeaus net zo bijzonder zijn voor u als voor degenen aan wie u ze geeft.

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig via Klarna Afterpay

Voeg een kaartje toe!

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Toegevoegd aan winkelmandje