Wij doneren €0,50 van elke bestelling aan CliniClowns.

Help jij ook mee?

Over Ons

Van Hobby Naar Bedrijf

Het Verhaal Achter GreatGift

Een verjaardag, een feestdag of een vertrekkende collega... altijd had ik weer die ene vraag: "Wat is nou écht een leuk en bijzonder cadeau om te geven?" Ik wilde iets geven wat echt bij blijft, maar kwam uiteindelijk altijd uit op een standaard cadeautje, zoals een bos bloemen of een fles wijn. 

Hier kwam de inspiratie vandaan om GreatGift op te zetten, een merk dat unieke cadeaus verkoopt die altijd een succes zijn. Wat begon als hobby is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een merk met een zeer enthousiast team van medewerkers! GreatGift zorgt er inmiddels al sinds 2018 voor dat saaie cadeautjes tot het verleden behoren. 

Met een netwerk van partners en leveranciers over de hele wereld brengen wij luxe en plezier samen in unieke en orginele cadeauboxen.

Alles voor het leukste cadeau!

Wij zijn van mening dat een cadeau ook echt een goed cadeau moet zijn. Vergeet de standaard cadeaubon, het saaie bosje bloemen en die goedkope fles wijn. Wij hebben een ruim assortiment vol unieke cadeauboxen voor hem en haar. Met een cadeau van GreatGift kom je altijd goed voor de dag en maak je de ontvanger van jouw cadeau altijd blij.

 

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig via Klarna Afterpay

Voeg een kaartje toe!

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Toegevoegd aan winkelmandje