Klachtenpagina

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdek, vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Doe dit in ieder geval binnen 2 weken. 
Indien het product voldoet aan de garantievoorwaarden zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het is mogelijk dat je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. Uiteraard betreuren wij dat ten zeerste en zullen wij er alles aan doen om samen tot een goede oplossing te komen.

We raden je aan om eventuele klachten zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@greatgift.nl of op een andere manier contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Indien we er samen niet uitkomen kan je je geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

   Webwinkel Keurmerk

Gratis Verzending

Wij rekenen geen verzendkosten

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig via Klarna Afterpay

Voeg een kaartje toe!

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Toegevoegd aan winkelmandje