Wij doneren €0,50 van elke bestelling aan CliniClowns.

Help jij ook mee?

Betaalmethodes

Betaalmethodes

1. iDeal
iDEAL is in Nederland één van de meest veilige en makkelijke betaalmiddelen: online betalen via internet bankieren. Betaal je met iDEAL, dan krijg je na afronding van jouw bestelling een iDeal scherm waarna je eenvoudig de betaling via jouw eigen bank kunt voldoen.

2. Klarna Afterpay*
Met Klarna heb je de mogelijkheid je bestelling achteraf te betalen. Je betaalt het bedrag achteraf aan Klarna.

3. Bancontact / MisterCash (België)
Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op jouw Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Bancontact/Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

4. PayPal
Betaal je met PayPal dan krijg je na afronding van jouw bestelling de mogelijkheid om in te loggen met jouw account gegevens bij PayPal. Het PayPal account is gekoppeld aan jouw bankrekening en zal de betaling automatisch afboeken.

5. Creditcard
Betaal veilig en snel met je Creditcard.

6. Overboekeing
Maak het totaal bedrag handmatig over op onze rekening, na ontvangst van betaling zullen wij de bestelling toesturen.
 

*Klarna Afterpay

Gegevenscontrole
Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Retourneren met Klarna
Wanneer je een (gedeeltelijke) bestelling retourneert, brengen wij Klarna hier automatisch van op de hoogte. Je hoeft hier zelf niks voor te doen.

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig via Klarna Afterpay

Voeg een kaartje toe!

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Toegevoegd aan winkelmandje