Wij doneren €0,50 van elke bestelling aan CliniClowns.

Help jij ook mee?

Sponsor van CliniClowns

GreatGift:

Onze missie is om mensen te laten lachen

Bij GreatGift is onze missie om mensen gelukkig te maken en onvergetelijke momenten te bezorgen! We doen dit door ons assortiment met unieke cadeaus en bijzondere cadeaupakketten, waar mensen blij en gelukkig van worden.


Bovendien zijn we sinds 2023 een trotse sponsor van het goede doel CliniClowns. We hebben voor CliniClowns gekozen vanwege hun gedeelde doelstelling met ons merk; namelijk, het gelukkig maken van mensen en het bezorgen van onvergetelijke momenten.

 

 

Help mee:

Zullen we samen een verschil maken?

GreatGift hecht grote waarde aan het welzijn van zieke kinderen, daarom hebben we besloten om een deel van onze inkomsten aan CliniClowns te schenken. Voor elke online bestelling die bij ons wordt geplaatst, wordt er 0,50 euro apart gezet om bij te dragen aan het bijzondere werk van CliniClowns.


Door 0,50 euro van elke online bestelling te doneren, willen we een verschil maken in het leven van zieke kinderen en hun families. Samen met onze klanten dragen we ons steentje bij aan de verwezenlijking van de missie van CliniClowns.

Samen kunnen wij met elke online bestelling het verschil maken en meehelpen aan dit geweldige initiatief!

Wat doet CliniClowns?

CliniClowns is een goed doel wat zich richt op het welzijn van zieke kinderen. CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.


Het werk van CliniClowns wordt gefinancierd door donaties en vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven en organisaties die het belangrijk vinden om zieke kinderen een beetje vreugde en afleiding te brengen tijdens moeilijke tijden.

Wij dragen graag ons steentje bij om deze kinderen een glimlach te bezorgen!

Gratis verzending

Wij rekenen geen verzendkosten

Veilig achteraf betalen

Betaal veilig via Klarna Afterpay

Voeg een kaartje toe!

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Toegevoegd aan winkelmandje